Veilig archiefbeheer, documentbeheer. Rhenus Digital. Samen met alle collega's documenten bewerken, bewaren en beheren in de Cloud. Met geavanceerde oplossingen voor auteursrechten, bijhouden bewerkingen, toegangsbeheer, digital preservation, etc. Veilig archiefbeheer, documentbeheer. Rhenus Digital. Samen met alle collega's documenten bewerken, bewaren en beheren in de Cloud. Met geavanceerde oplossingen voor auteursrechten, bijhouden bewerkingen, toegangsbeheer, digital preservation, etc.

Veilig en zeer geavanceerd digitaal archiefbeheer

Rhenus Digital. Een zeer geavanceerd digitaal archiefbeheer, documentbeheersysteem, voor uw belangrijke documenten. Veilig, gebruiksvriendelijk en met vele individuele oplossingen. Wij adviseren u graag!

DEMO aanvragen
keyboard_arrow_up

Geavanceerd en veilig documentbeheer: Rhenus Digital

Wij maken compleet digitaal documentbeheer gemakkelijk, 100% AVG-Proof en toekomstbestendig.

Digitaal documentbeheer in de Cloud. Geavanceerd, veilig, uniek.
 • Een zeer veilig digitaal archief voor al uw belangrijke documenten
 • Alle archief documenten in één digitaal documentbeheersysteem: ‘Rhenus Digital’
 • Uniforme opslag
 • Snel toegankelijk en zeer gebruiksvriendelijk
 • Cloudserver in high-end beveiligde en vertrouwelijke datacenters in Nederland
 • De meest recente versie van een document staat in het systeem
 • Versiebeheer
 • Wijzigingsgeschiedenis beschikbaar
 • Diverse autorisatie-opties
 • Uniek Rhenus zoeksysteem. Snelle en complete resultaten
 • 24/7 toegankelijk
 • Meerdere medewerkers kunnen op hetzelfde moment documenten zoeken en bewerken
 • Alle processen zijn gecertificeerd en gegarandeerd AVG-proof
 • Uw documenten blijven ook in de toekomst leesbaar (digital preservation)
 • Op maat advisering en uitvoering bij optimaliseren van steeds groter, complexer en vertrouwelijk wordende documentenstroom
 • Kostenbesparing
 • Minder ruimte
 • Minder administratie

DIGITAAL ARCHIEF: EXTREEM HOGE EISEN

De digitalisering van documenten heeft ook gevolgen voor uw documentbeheer en archiefbeheer. Steeds meer bedrijven en organisaties stappen van een fysiek archief over naar een digitaal archief. Daarbij wordt ingezien dat het beheren van bestanden op computers steeds meer aandacht vereist.

99% van de servers en systemen waar de belangrijke documenten digitaal worden gearchiveerd zijn helemaal niet ingericht op extreme veiligheid en op het feit dat u de documenten jarenlang, zo niet eeuwig, wilt beschermen. Ook digital preservation speelt daarbij een belangrijke rol. Zijn de files in de verre toekomst nog wel leesbaar? Rhenus Digital is hiervoor een uniek en zeer geavanceerd systeem.

De eisen die aan een digitaal documentbeheersysteem worden gesteld zijn terecht extreem hoog. Niet alléén qua levenslange toegankelijkheid, beveiliging tegen ongeautoriseerde toegang en bescherming van persoonsgegevens en bedrijfsgegevens. Zo’n digitaal documentbeheersysteem moet ook zeer gebruiksvriendelijk zijn. U moet snel kunnen zoeken, documenten kunnen bekijken en bewerken. Ook wilt u autorisaties op kunnen geven en de wijzigingsgeschiedenis in kunnen zien.

Rhenus Digital is een zeer geavanceerd digitaal documentbeheersysteem in de Cloud. Alle documenten zijn veilig en afgebakend te benaderen, beheren, bewerken, en meer. Voor veeleisend en veilig documentbeheer en archiefbeheer.

Veeleisend Documentbeheer en Archiefbeheer

Aan het beheer van zeer gevoelige data worden hoge eisen gesteld. Bij de omgang met privacygevoelige informatie moeten wettelijke voorschriften in acht worden genomen. Denk aan de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Maar veel van onze relaties eisen in het kader van de vertrouwelijkheid en bescherming van hun dossiers meer. Daarom is het belangrijk, om tijdens de verwerking en vernietiging van deze documenten de hoogste eisen te stellen aan de beveiliging en bescherming van de data.

In het geval van eigen beheer van archieven met bedrijfsinformatie betekent dit de aanschaf en inzet van beveiligingstechnologie, een complexe infrastructuur en een revisie zekere organisatie ervan. Deze kosten voor documentenbeheer en archiefbeheer kunt u besparen als u zich tot een gespecialiseerde dienstverlener wendt.

Als experts op het gebied van documentbeheer en archiefbeheer verzorgen wij branche overschrijdende, voordelige, veilige, individuele en complete oplossingen.

Aan het beheer van zeer gevoelige data worden hoge eisen gesteld. Bij de omgang met privacygevoelige informatie moeten wettelijke voorschriften in acht worden genomen. Denk aan de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Maar veel van onze relaties eisen in het kader van de vertrouwelijkheid en bescherming van hun dossiers meer. Daarom is het belangrijk, om tijdens de verwerking en vernietiging van deze documenten de hoogste eisen te stellen aan de beveiliging en bescherming van de data.

Waarvoor is het digitale archiefbeheersysteem bedoeld?

Als u op zoek bent naar een digitaal archiefbeheer- of documentbeheersysteem dat zeer veilig is, waarin u eenvoudig en snel kunt zoeken en documenten bewerken, dan is Rhenus Digital een aanrader. Het geavanceerde systeem wordt op uw maat ingericht.

Rhenus Digital wordt door onze klanten vooral gebruikt voor belangrijke documenten die goed en veilig bewaard moeten blijven. Denk aan (patiënten) dossiers, leverancierscontracten, arbeidsovereenkomsten, personeelsdossiers, tekeningen en afgesloten financiële stukken/boekhouding.

Digitaal archiefbeheer, digitaal archief, systeem. Zeer geavanceerd en gebruiksvriendelijk. Rhenus.Digital

Rhenus Digital: hoe werkt dat?

Indien u geïnteresseerd bent in ons archiefbeheersysteem Rhenus Digital, dan geven wij u eerst een demonstratie. Daarna stemmen we precies met elkaar af hoe u het systeem voor uw organisatie ingericht wilt hebben. De bestanden kunt u veilig via SFTP of HDD aanleveren, en alle documenten zijn te voorzien van maar liefst 40 velden met metagegevens om ze later snel op te zoeken. En helemaal uniek bij Rhenus is het feit dat de bestanden universeel leesbaar worden opgeslagen. Dit noemen we digital preservation. Daarmee zijn bestanden ook in de verre toekomst leesbaar, ongeacht de technologische ontwikkelingen in programma’s en bestandsformaten.

De locaties van de high-end datacenters in Nederland waar de unieke Rhenus servers draaien zijn topgeheim. Het betreffen unieke en beveiligde gebouwen op zeer veilige locaties. 

Interesse in het geavanceerde Rhenus Digital digitale archiefsysteem?

Vraag een demonstratie aan!

DEMO AANVRAGEN
Vraag een demo aan om het Rhenus Digital archiefbeheersysteem te leren kennen.