Digitaliseren - scannen van uw documenten

Naar een digitaal archief? Rhenus scant en indexeert razendsnel uw papieren documenten tot en met bouwtekeningen.

INFO - OFFERTE
keyboard_arrow_up

Verminder uw fysieke archief! Rhenus helpt u op weg naar een digitaal archief.

De wereld verandert voortdurend - en dat geldt ook voor uw processen. Deze moeten regelmatig worden aangepast en gewijzigd. En dit is precies waar Rhenus om de hoek komt kijken. Met Rhenus kunt u uw personeelsdossiers, kredietdossiers, klantendossiers en andere dossiers met belangrijke en vaak vertrouwelijke gegevens  volledig digitaal eenvoudig en efficiënt beheren. Alles op één plek. Rhenus zorgt uiteraard voor vertrouwelijke naleving en de bescherming van alle gevoelige gegevens.

 

KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN.

Hoe gaat het digitaliseren van dossiers in z'n werk?

DE STAPPEN

 

STAP 1: OVERLEG

De Rhenus aanpak is maatwerk. We bespreken met u uw wensen. Samen analyseren we uw processen en bekijken wat u echt verder gaat helpen. Wat moet er op welke manier geïndexeerd worden? Hoe wilt u de digitale bestanden aangeleverd krijgen? Welke validaties zijn gewenst, etc. 


STAP 2: VEILIG TRANSPORT

Voordat we uw papieren dossiers kunnen converteren naar de digitale wereld halen we ze bij u op. We zorgen dat uw dossiers via een veilig en gecertificeerd transport op één van onze beveiligde locaties komen. Daarna start de derde stap, de razendsnelle digitalisering.


STAP 3: DIGITALISERING

Door het systematisch digitaliseren, verzamelen, valideren en indexeren van alle relevante documenten kunnen we de informatie later snel beschikbaar maken voor geautoriseerde gebruikers. Dat vertalen in bruikbare informatie is eigenlijk de belangrijkste stap en ook de stap waarin Rhenus zeer onderscheidend is. Direct bij het digitaliseren worden de gegevens via data extractie automatisch van het document gehaald of door ons via data entry overgenomen, en voor validatie volgens uw specificaties vergeleken met uw informatie, waardoor automatisch of handmatig de relevante informatie wordt geëxtraheerd. Dankzij dit holistische verwerkingsproces verhoogt Rhenus de efficiëntie ten opzichte van conventionele processen.
 

STAP 4: AANLEVERING DATA

Als dienstverlener werken wij natuurlijk exact volgens de specificaties van onze klanten. Daarom wordt de oplevering van de data exact aangepast aan uw infrastructuur. Met behulp van gestandaardiseerde productiesystemen levert Rhenus de gegevens aan voor alle grote ECM, DMS en ERP-systemen, zodat we een vlotte overdracht van de verwerkte gegevens kunnen waarborgen, indien gewenst, rechtstreeks in de workflow van uw bedrijf. Voor de overdracht maken wij gebruik van DVD, harde schijf, SFTP-server oplossingen of via dial-in huurlijn. 


OPTIE STAP 5: RHENUS DIGITAL

Wilt u niet zelf investeren in een digitaal archiefbeheersysteem? Rhenus Digital is een uniek en zeer geavanceerd digitaal documentbeheersysteem. Het ontzorgt u op vele fronten en is zeer goed beveiligd. Lees meer... 

Digitaliseren van dossiers. Scannen van papieren documenten naar een digitaal archief.
Digitaliseren van bouwtekeningen. Rhenus Office Systems digitaliseert ook grote tekeningen tot en met bouwtekeningformaat.
Rhenus Office Systems Netherlands scant uw papieren archief en zorgt ervoor dat u uw archief voortaan digitaal kunt benaderen. De overstap van een papieren naar een digitaal archief is tijd en kostenbesparend, zeker voor dat deel van het archief dat u nog regelmatig moet raadplegen.

Meer focus op uw processen?

Ondersteun uw werkzaamheden door gebruik te maken van digitale dossiers. Eenvoudig en zeer efficiënt.

info@rhenus-data.nl

088 730 82 30

Informatie of offerte?

Onze experts helpen u graag op weg naar een digitaal archief.

Naar het contactformulier
Uw archief, dossiers of tekeningen digitaliseren? Laat ze scannen door Rhenus Office Systems.